Werken bij

Groei, ontdek & beleef!

Bij Oesterdam wordt jouw passie werkelijkheid.

Kom ook werken bij Oesterdam

Bij Oesterdam verwelkomen we je in een wereld waarin je jouw professionele ambities kan ontplooien. Hier, gelegen aan het water en omringd door de prachtige natuur, bieden we een werkomgeving waar iedere dag nieuwe inspiratie brengt. Je wordt onderdeel van een hechte groep medewerkers, die allen met een passie voor gastvrijheid streven naar de ultieme gastbeleving voor onze bezoekers.

Ga op #Paycation

Werken bij Oesterdam is eigenlijk niet écht werken. Door de vrijheid die je krijgt in veel functies en de prachtige omgeving is het net alsof je op vakantie bent. Ons team noemt het een paycation, waar werk en plezier naadloos in elkaar overgaan.

Wordt onderdeel van ons horecateam

Diverse teams, samen 1 familie

Bij Oesterdam hebben we een breed scala aan carrièremogelijkheden, van de dynamische energie in de horeca, waar elke maaltijd een ervaring wordt, tot de kalmte en sereniteit in de housekeeping, waar elk detail telt.

Kenmerken

Onderdeel van een hecht team

Gebruik van resort faciliteiten

Gezonde werk-privébalans

Competitief salarispakket

Ruimte voor ontwikkeling

Personeel geeft ons een 8,4

Alle actuele vacatures

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden, maar ben je overtuigd dat je met jouw enthousiasme en vaardigheden bij kunt dragen aan het behalen van onze doelen? Dan horen we graag van je.

Ons verhaal

Nieuwsgierig wat de Oesterdam nu tot zo een unieke locatie maakt?