Marina inschrijfdag

Marina inschrijfdag

Zondag 17 maart | 14:00 – 18:00

Ontdek de mogelijkheden en reserveer uw ligplaats

Met de voorbereidingen voor het nieuwe vaarseizoen in volle gang, nodigen wij u uit om deel te nemen aan de exclusieve inschrijfdag van Oesterdam Marina. Dit is uw kans om een ligplaats te reserveren en te genieten van onze eersteklas faciliteiten en service.

Ontmoet deze middag onze nieuwe havenmeester, Jeroen Tramper. Met zijn uitgebreide ervaring en frisse perspectief is hij klaar om u te verwelkomen en te ondersteunen bij al uw vragen en wensen.

Proosten op een prachtseizoen!

Markeer uw kalender voor 17 maart 12:00 – 18:00, de dag dat we in onze Captain’s Bar onder het genot van een hapje en drankje officieel het nieuwe vaarseizoen inluiden. De inschrijfdag geeft u de gelegenheid om alles te weten te komen over de aankomende mogelijkheden, diensten en activiteiten die we bieden.

Laten we kennismaken

“Service staat bij mij hoog in het vaandel, maar gezelligheid op een steiger of aan boord is net zo belangrijk en daar zal ik me ook mee bezig gaan houden… en met input van u als watersporter zal dat zeker gaan lukken! Dit jaar wil ik samen met u en mijn collega’s de haven en het recreëren op het water verbeteren.”

– Jeroen Tramper,
Oesterdam Marina havenmeester

Meldt u hieronder eenvoudig aan