Vlot bouwen

Vlot bouwen

Blijven jullie drijven?

BOEK JOUW VLOTBOUW AVONTUUR IN ZEELAND

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en daag jezelf en je team uit met een van de meest iconische teambuilding activiteiten: vlotbouwen. Wie bouwt het sterkste vlot met beperkte middelen en bereikt droog de overkant? Test je teamwork en bouwkundig inzicht, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht in Zeeland en het water om je heen.

Terwijl je de banden binnen je team versterkt door gezamenlijk knopen te leggen en balken te slepen, word je begeleid door onze ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige, leerzame en vooral vermakelijke ervaring. Of je nu deel uitmaakt van een bedrijf dat zoekt naar een effectieve teambuilding oefening, of je plant een dag uit met vrienden of familie, vlotbouwen bij Oesterdam biedt een unieke mix van uitdaging en plezier die geschikt is alle groepsgroottes. Trek je avontuurlijke schoenen aan, breng je enthousiasme mee, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die teamwork, communicatie en bouwvaardigheden op de proef stelt.

Voor kleine en grote groepen

Durven jullie het aan?

Daag elkaar uit en bouw met maximaal 70 personen in teams van 5 aan jullie vlot. Doordat dit gelijktijdig kan is dit een ideale activiteit om met grote groepen te doen. Ook is vlotbouwen uitermate geschikt in een wisselprogramma.

Kenmerken vlot bouwen

Vanaf 12 jaar

10 tot 70 personen

€19,50 p.p.

Duur activiteit: 1 uur

Competitie element

Incl. zwemvesten

Zowel bouwen als varen

Geschikt voor wisselprogramma

Hoge funfactor

Uitermate geschikt als teambuilding activiteit

Versterk de banden binnen je team met een actieve uitdaging in de buitenlucht. Vlotbouwen is niet alleen leuk, maar stimuleert ook communicatie en samenwerking. Naast deze activiteit kunnen we een compleet programma op maat samenstellen, inclusief catering en andere activiteiten.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Vraag hem eenvoudig aan

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.