Outback Challenge

Outback Challenge

Rennen, vliegen, vallen & weer op staan!

ONTDEK DÉ STORMBAAN VAN ZEELAND

Ontsnap aan de dagelijkse routine en lanceer jezelf in een avontuur van actie en opwinding met de Outback Challenge, exclusief bij Oesterdam. Dit dynamische parcours, gelegen in het hart van Zeeland, combineert fysieke uitdagingen met strategische puzzels, en creëert een ultieme test van teamwork en doorzettingsvermogen. Bereid je voor op een reeks van spannende obstakels waarbij je moet klimmen, kruipen en denkwerk moet verrichten, terwijl je racet tegen de klok — en je tegenstanders!

De Outback Challenge is speciaal ontworpen om teams op de proef te stellen, zowel fysiek als mentaal. Het is de perfecte activiteit voor grote groepen die op zoek zijn naar een spannende, energieke dag vol fun en samenwerking. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een vrijgezellendag plant of gewoon een onvergetelijke dag met vrienden wilt beleven, deze activiteit belooft niet alleen een lach maar ook een ongekende teamspirit.

Doorbreek fysieke grenzen

Deze activiteit is een ware krachtmeting tussen teams, waarbij de fysieke behendigheid van iedere deelnemer op de proef wordt gesteld. De strijd ontvouwt zich op een uitdagend parcours waar de adrenaline hoog oploopt en natuurlijke leiders naar voren komen.

Kenmerken van de Outback Challenge

Vanaf 12 jaar

10 tot 20 personen

€19,50 p.p.

Duur activiteit: 1 uur

Competitie element

Fysiek uitdagend

Teamwork centraal

Geschikt voor wisselprogramma

Hoge funfactor

Dé activiteit om teamdynamiek te versterken

Onze Outback Challenge is ideaal voor bedrijven die hun medewerkers willen uitdagen en de teamdynamiek willen versterken. Maar ook voor vriendengroepen die op zoek zijn naar een actief avontuur is het een geschikte activiteit. Elk aspect van de challenge is ontworpen om samenwerking te bevorderen en groepsbanden te versterken.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Vraag hem eenvoudig aan

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.