Jet Boat

Jet Boat

Een adrenaline kick zoals je nog nooit hebt ervaren!

Boek jouw Jet Boat rit in Zeeland

Onze Jet Boat is niet zomaar een boot. Het is een uniek vaartuig speciaal ontworpen voor sensatie! Ervaar zelf de snelheid, aangedreven door 2 krachtige jets kunnen er extreem hoge snelheden worden bereikt om alle zintuigen te prikkelen. Voel de wind door je haren en de spray van het water terwijl je over het water scheert. Het is de perfecte combinatie van veiligheid en spektakel. Bij aankomst krijg je een kapitein toegewezen die je alle veiligheidsinstructies geeft. Ons snelvaargebied ligt op onze eigen locatie, ideaal omdat je zo geen lange in- en uitvaart hebt. 

Behalve deze hoge snelheden kan er ook getourd worden. Ga mee de Oosterschelde op, richting de zeehonden of laat je afzetten bij de Oesterpercelen in Yerseke met ons Jet Culinair arrangement.

De eerste in de Benelux!

Ervaar als één van de eerste in de Benelux hoe extreem onze Jet Boat écht is. Onze ervaren schippers zorgen voor een beleving als nooit tevoren.

Zet je schrap, hou je vast en voel de rush!

Kenmerken

Ruim 440 PK!

Vanaf 12 jaar

t/m 12 personen

Ritduur incl. uitleg ongeveer 20 min.

Incl. zwemvest & poncho

Snelvaargebied voor de deur

Vanaf 6 personen €39,50 p.p.

Droog blijven lukt niet

Duikmanoeuvre in overleg

Adrenaline & sensatie!

Ontketen een storm aan emoties tijdens een extreme rit. Hou je goed vast en voel al je zintuigen tot het maximale gepusht worden! Scheer over het water, duik deels onder en vlieg door de bochten! Ontdek deze mix van snelheid en behendigheid zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!

Hoe extreem is extreem?

Speciaal voor exclusieve bedrijfsuitjes

Op zoek naar de ultieme adrenalinekick tijdens uw bedrijfsevent, teambuilding of kick-off, dan mag onze Jet Boat niet aan uw planning ontbreken! Onze jetboat is de enige in zijn soort in de gehele Benelux, daarmee wordt uw event een unieke experience!

Standaard is de Jet Boat Experience een tocht van 25 minuten over het zoommeer. Duik, scheer en vlieg over het water tijdens deze spectaculaire activiteit. Uiteraard houden wij rekening met de wensen van iedere groep, en is het ook mogelijk om de intensiteit te verlagen.

Onze Jet Boat is multi-inzetbaar. We bieden hiermee ook diverse tochten aan, voor op maat gemaakte uitjes. Denk hierbij aan een bezoek aan ons eigen oesterveld, een stop in Yerseke, of ga mee zeehonden spotten. We bieden hier dagvullende programma’s mee aan, zo maken we van elk bedrijfsuitje een dag om nooit te vergeten.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Of ben je op zoek naar een:

Reserveer eenvoudig online