E-chopper

E-chopper

Geruisloos genieten met de wind door je haren!

Boek jouw e-chopper rit door Zeeland

Ben je klaar voor een mooie tocht door en rond Zeeland? Kies voor onze e-chopper ervaring! Geniet van de natuur of volg één van onze routes met onze geruisloze en 100% elektrische e-chopper. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een jubileum viert, of een unieke dag uit wil plannen, met onze e-choppers zorg je voor een onvergetelijke ervaring.

Verken, beleef & geniet!

Kies uit diverse e-chopper routes door het prachtige Zeeland of Brabant. Na een instructie ben je klaar om te genieten van de vrijheid en de natuur. Ideaal voor elk uitje!

Kenmerken

Vanaf 16 jaar

Minimaal bromfietscertificaat verplicht

Vanaf €34,50

Ritduur: 3 uur

Van 1 tm 20 personen

Diverse routes

Mogelijk icm boot

Tot 30 km/u

Geruisloos genieten

Voor kleine en grote groepen

Hoe werkt het? Groepen van 2 tot 20 personen kunnen op elk gewenst moment van de dag starten. Weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren nemen we natuurlijk mee in de planning. Niet bekend met de mooiste plekjes? Geen zorgen, wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld.

Leuk voor ieder bedrijfsuitje of zakelijk event

Organiseer je een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of een heidag? Onze e-choppers bieden een perfecte mix van plezier en teambuilding. Naast de chopper rit kunnen we een compleet programma op maat maken dat past bij de boodschap of het doel van jouw bedrijfsevent.

Of het nu gaat om het bevorderen van samenwerking of het vieren van een bedrijfsmijlpaal, onze e-chopper ervaring is flexibel en wordt aangepast aan je wensen. Combineer de tocht met een strategische sessie in onze vergaderzalen met uitzicht over het water, of sluit af met een culinair arrangement in onze Marina Beachclub.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Of ben je op zoek naar een:

Reserveer eenvoudig online