Oestergames

Oestergames

Kan jij ze allemaal goed oplossen?

Het leukste spel in teamverband van Zeeland

Duik in de wereld van de OesterGames, exclusief ontworpen voor bedrijfsevents bij Oesterdam. Deze competitieve breinbrekers dagen teams uit met negen verschillende spellen, zoals sudoku, rebus, code kraken, en meer. Sluit af met een spannende eindgame en ontdek welk team de ultieme kampioen wordt.

Elke game is zorgvuldig ontworpen om logisch denken, samenwerking en creativiteit te bevorderen. De spellen variëren van het leggen van een tangram en het oplossen van puzzels, codes en raadsels. Alle games zijn zo opgezet om groepsdynamiek en samenwerkingsvaardigheden te bevorderen.

Voor ieder bedrijfsuitje!

De OesterGames zijn zowel binnen als buiten te spelen. Ze vormen de perfecte toevoeging aan ieder bedrijfsuitje. Ontworpen om te passen binnen elk budget, zijn de OesterGames bijzonder geschikt voor grotere groepen, wat zorgt voor een hoge funfactor en dynamische interactie.

Kenmerken

Van 10 tot 100 personen

Binnen & buiten mogelijk

Verzameling van breinbrekers

€16,50 p.p.

1-1,5 uur duur

Ideale activiteit om te combineren

Combineer de OesterGames met andere activiteiten

Onze OesterGames passen perfect in een wisselprogramma, als break of afsluiting van een vergaderarrangement.

Terwijl de ene helft van de groep bezig is met de OesterGames, kan de andere helft genieten van bijvoorbeeld een leuke wateractiviteit zoals SUPPEN, of een rit met onze e-chopper. Na een vaste tijd wisselen de teams zodat iedereen zowel een actief onderdeel heeft gedaan als een intellectuele uitdaging. Deze unieke mix zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Event op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Of ben je op zoek naar een:

Eventbrochure

Vraag nu ons event-book aan in uw mailbox, en begin vandaag nog met het samenstellen van uw ideale bedrijfsevent. Naast alle mogelijkheden vindt u hierin ook een helder overzicht van alle kosten.