Kano, SUP & Waterfiets huren

Kanoën, SUPPEN & Waterfietsen

Plezier op het water rond Oesterdam

Huur een waterfiets, SUP of kano en ontdek de natuur van Zeeland

Bij Oesterdam kun je het rustgevende water van het Zoommeer op verschillende manieren verkennen. Of je nu kiest voor een van onze waterfietsen, de rust van een kano, of de vrijheid van een SUP board, wij bieden de perfecte optie voor een ontspannen of actieve dag op het water. Vaar langs de eilandjes vlakbij het resort, bewonder de rijke vogelwereld en ervaar de serene natuur in volle glorie. Deze wateractiviteiten zijn geschikt voor zowel individuen als groepen, en bieden een geweldige manier om te ontspannen en de lokale flora en fauna van dichtbij te beleven.

Kies je eigen route of volg een speciaal uitgestippelde tocht door het schitterende natuurgebied om Oesterdam heen. Ontdek de eilandjes met een 1-persoons, 2-persoons of Canadese kano. Voor de avonturiers is er de optie om op een SUP board te stappen en op een unieke manier de omgeving te verkennen. Elk van deze activiteiten biedt een manier om de rust en de schoonheid van het Zoommeer te ervaren, compleet met alle benodigde uitrustingen zoals zwemvesten en peddels.

SUP

Vanaf €14,50 per 2 uur

Of je nu wilt ontspannen op het water of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, SUP’en is een geweldige keuze. Het brengt je dichter bij de natuur terwijl je actief bezig bent en geniet van het buitenleven.

Kano

Vanaf €14,50 per 2 uur

Trek er op uit met een van onze kano’s en voel je één met het water terwijl je langs de oevers en tussen de eilandjes door peddelt. We hebben meerdere type kano’s beschikbaar, of je nu kiest voor een solo-avontuur in een 1-persoons kano, met een partner in een 2-persoons kano, of als een klein groepje in onze Canadese kano, je bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

Waterfiets

Vanaf €20 per 2 uur

Ga met het gezin het water op en ontdek het samen. Onze waterfietsen zijn geschikt voor 4 personen, ook is het mogelijk met meerdere tegelijk het water op te gaan als groep. Ontdek het nabijgelegen natuurgebied of ga lekker ‘een rondje trappen’.

Maak je dag compleet

Na een tocht of heerlijke dag op het water biedt Oesterdam meer dan alleen activiteiten. Geniet van de ontspanning en kom volledig tot rust in een van onze luxe cabana’s. Perfect voor na het varen, waar je in alle comfort kunt nagenieten van de dag met een prachtig uitzicht over het water. Maak je uitje compleet met een smakelijke lunch of een heerlijk diner in ons restaurant. Zorg voor de perfecte afsluiting van een actieve dag. Of je nu kiest voor een lichte maaltijd of een uitgebreid diner, bij Oesterdam vind je de ideale combinatie van ontspanning en culinair genot.

Reserveer eenvoudig online