Shootcourse

Shootcourse

Outdoor schietplezier voor jong en oud

4 leuke schietproeven

Ontdek de spanning van onze Shootcourse, een dynamisch schietprogramma voor jong en oud. In dit uur durende avontuur nemen deelnemers het in teams tegen elkaar op, terwijl ze vier verschillende schietactiviteiten doen: paintball, twee vormen van boogschieten, en luchtbuks of blaaspijp, afhankelijk van de omstandigheden. Dit alles vindt plaats vanuit onze speciaal ingerichte schietunit.

Ontdek jouw innerlijke Robin Hood, terwijl je zoveel mogelijk punten als team scoort. Ervaar hoe het is om onder druk het doelwit te raken en help jouw team aan de overwinning!

Ready, aim, shoot!

Onze Shootcourse is ontworpen om toegankelijk te zijn voor deelnemers vanaf 12 jaar en ieder niveau. Hij is hiermee voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Hij is alle dagen beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Kenmerken

4 schietactiviteiten

Ervaren instructeur

Vanaf 12 jaar

€24,50 p.p.

Duur: 1 uur

Competitie element

Schieten op targets

Overdekte schietunit

Vanaf 10 personen

Combineer de ShootingSpecial met andere activiteiten

Onze Shootcourse past perfect in een wisselprogramma, als break of afsluiting van een vergaderarrangement.

Terwijl de ene helft van de groep bezig is met de ShootCourse, kan de andere helft genieten van bijvoorbeeld een leuke wateractiviteit zoals SUPPEN, of een rit met onze e-chopper. Na een vaste tijd wisselen de teams zodat iedereen zowel een competitief onderdeel heeft gedaan als een moment van ontspanning. Deze unieke mix zorgt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Event op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Reserveren

Of ben je op zoek naar een: