Paintball

Paintball

Boek jouw paintball avontuur in Zeeland

Ben je klaar voor een adrenaline-gevuld avontuur in Zeeland? Dan hoef je niet verder te zoeken! Op ons eigen activiteiten terrein The Outback hebben we twee spannende speelvelden beschikbaar om jouw paintball skills tot hun limiet te drijven! Ideaal voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Gelegen op slechts 800 meter van de ingang van ons resort, is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als bussen. We bieden een opwindende paintball-ervaring voor spelers van alle niveau’s. Van beginner tot gevorderd, onze instructeurs zullen zorgen dat de strijd altijd eerlijk en spannend zal blijven. 

Verf, actie & sensatie!

Klaar om de sensatie zelf te ervaren? Paintball is een activiteit die geschikt is voor o.a. vriendengroepen, vrijgezellenuitjes, teambuilding dagen, heidagen, bedrijfsuitjes of gezellig met de familie. Door de opzet van onze speelvelden is het voor iedere gelegenheid een succes!

Kenmerken

Aantal personen: vanaf 8

Duur: gemiddeld 1,5 uur

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Meerdere spelvarianten mogelijk

2 unieke thema velden

Keuze uit 2 paketten

Basis: 100 kogels/ €30,50 p.p.

Adventure: 200 kogels/ €35,50 p.p.

Incl. masker, pak & gun

Ontketen je innerlijke krijger

Paintballen bij ons is een manier om je te transporteren naar een spannende, actievolle wereld vol tempo en adrenaline! Of je nu een doorgewinterde professional of het nog nooit gedaan hebt, ons ervaren personeel zorgt ervoor dat je een veilige en plezierige ervaring hebt.

Direct boeken

Ontdek de Thrill van Paintball bij Oesterdam

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Of ben je op zoek naar een: