Kratstapelen

Kratstapelen

Hoe hoog durf jij te stapelen?

Avontuurlijke groepsactiviteiten: krat stapelen bij Oesterdam

Krat stapelen is de perfecte activiteit voor iedereen die houdt van een fysieke en mentale uitdaging. Deze activiteit test je balans, behendigheid en moed terwijl je probeert zo hoog mogelijk een toren van kratten te bouwen, staande op de top van je wankelende constructie. Het is een spannende ervaring die niet alleen moed vereist, maar ook een strategische planning en een stevige focus. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs is veiligheid altijd gegarandeerd, terwijl je de grenzen van je kunnen verkent.

Bij krat stapelen, ook bekend als crate climbing, begin je met een stapel kratten en de uitdaging om deze zo hoog mogelijk te stapelen. De deelnemer staat op de top van de stapel en plaatst steeds meer kratten onder zich met hulp van teamgenoten die de kratten aangeven. Het doel is om zo hoog mogelijk te komen zonder dat de toren omvalt. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden en biedt een veilige, begeleide omgeving waarin deelnemers hun grenzen kunnen verleggen.

Een test van zenuwen & balans

Wie heeft er stalen zenuwen? Kom erachter bij deze activiteit waarbij deelnemers worden uitgedaagd om hun kalmte te bewaren terwijl ze een torenhoge stapel kratten onder zich opbouwen.

Kenmerken

Duur: 1 uur

Incl. klimgordels & helmen

10 meter hoog

Vanaf 8 personen

Ervaren instructeur

€150 per uur

Leuk voor ieder bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een spannende activiteit voor jullie volgende bedrijfsuitje, teambuildingsdag of heidag? Krat stapelen is niet alleen een test van individuele moed en vaardigheden, maar ook een uitstekende teambuildingactiviteit. Teams moeten samenwerken om hun strategie te bepalen en elkaar te ondersteunen, zowel fysiek als mentaal. Het is een geweldige manier om het vertrouwen binnen groepen te versterken en samenwerking te bevorderen, allemaal terwijl je geniet van een hoop gelach en gezelligheid.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Reserveren

Of ben je op zoek naar een: