Ik hou van Zeeland

Ik hou van Zeeland

Ervaar zelf hoe het is om in de bekende spelshow Ik hou van Holland mee te doen!

‘Ik Hou van Zeeland’: Een Spel Vol Cultuur en Plezier

Geïnspireerd door het populaire tv-programma ‘Ik Hou Van Holland’, brengt dit spel je dichter bij de Zeeuwse trots en tradities. Onder leiding van een enthousiaste presentator ondergaan deelnemers een reeks vragen en uitdagingen die niet alleen informatief maar ook ontzettend leuk zijn. Van historische feiten tot ludieke lokale opdrachten, dit spel test je kennis en je vaardigheden in een vriendelijke competitieve setting.

Of je nu een geboren en getogen Zeeuw bent of iemand die nog nooit voet heeft gezet in deze prachtige provincie, ‘Ik hou van Zeeland’ is ontworpen om iedereen een geweldige tijd te bieden. Dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, waardoor het een flexibele optie is voor elk weertype en elke groepsgrootte. Het is de ideale activiteit voor bedrijfsuitjes en familiebijeenkomsten.

Kenmerken van ik hou van Zeeland

Vanaf 12 jaar

10 tot 200 personen

€19,50 p.p.

Duur activiteit: 2 uur

Competitie & kennis element

Hilarisch

Perfect voor bedrijfsuitjes!

‘Ik hou van Zeeland’ is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke manier om hun teamuitje te vieren. Dit spel combineert humor, plezier en een vleugje competitie op een manier die collega’s niet alleen dichter bij elkaar brengt, maar ook zorgt voor veel gelach.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Reserveren

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.