Escape Room

Escape Room

Ontrafel het mysterie van de verdronken stad Reimerswaal

Boek jouw escape room in Zeeland

Duik in het avontuur en los de mysteries van de verdronken stad van Reymerswaal op. Onze escape room neemt je mee op een spannende reis door de tijd waarbij elk detail telt. Heb je het in je om het alarm uit te schakelen binnen het uur? Test je skills in een race tegen de klok!

Werk samen met vrienden, familie of collega’s om verschillende puzzels op te lossen en codes te kraken. De spanning stijgt met elke tik van de klok, het water stijgt en als je niet snel genoeg bent gaan de parels verloren. Zijn jullie slim en snel genoeg om te ontsnappen uit de mysterieuze onderwaterwereld?

Duik mee onder water

Onze escape room biedt niet alleen een boeiend verhaal, maar ook een immersieve setting die je zintuigen op de proef stelt. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

Kenmerken

60 bloedstollende minuten

Van 2 tot 8 personen

€100 per game

Gebaseerd op ware gebeurtenis

Alle dagen boekbaar

Meerdere ruimtes

Durf jij de uitdaging aan?

De escape room bij Oesterdam is de perfecte locatie voor teambuilding, een familiedag of een uitje met vrienden. Ontdek of jullie als team de kalmte kunnen bewaren onder druk en gezamenlijk het mysterie kunnen ontrafelen. Boek nu en bewijs dat jullie het in je hebben om te ontsnappen!

Leuk voor ieder bedrijfsuitje of zakelijk event

Ben je op zoek naar een boeiende en interactieve activiteit voor jullie volgende bedrijfsuitje, teambuildingsdag of heidag? Onze escape room bij Oesterdam is de perfecte keuze om de samenwerking en probleemoplossende vaardigheden van ieder team te bevorderen. Deze ervaring biedt een unieke mix van spanning en avontuur, ideaal om de groepsdynamiek te versterken en collega’s op een innovatieve manier samen te brengen.

Combineer deze escape room met een strategische sessie in een van onze stijlvolle vergaderzalen met inspirerend uitzicht over het water, of sluit de dag af met een diner in onze Marina Beachclub. Wij creëren graag een volledig gepersonaliseerd programma dat naadloos aansluit bij uw zakelijke evenement.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Of ben je op zoek naar een:

Reserveer eenvoudig online