De gladiator

De Gladiator

Neem het tegen elkaar op in een ultiem één op één gevecht

JOUW GLADIATOR AVONTUUR IN ZEELAND

Stap in de arena van ‘De Gladiator’, waar souplesse, evenwicht en techniek samenkomen in een hilarisch één-op-één-gevecht op een luchtkussen. Deze activiteit, ideaal voor diegenen die houden van een directe competitie, test je vermogen om je balans te bewaren terwijl je je tegenstander probeert omver te werken met een enorme ‘chopstick’. Het is niet alleen een test van kracht en vaardigheid, maar ook een onvergetelijke bron van plezier en gelach voor alle deelnemers.

Of je nu de strijd aangaat met een vriend, collega, of familielid, ‘De Gladiator’ brengt het beste in deelnemers naar boven. Het gevecht vindt plaats op een groot springkussen, wat de uitdaging vergroot en de hilariteit verzekert. Bereid je voor op een spektakel waarbij elke val gegarandeerd op lachsalvo’s kan rekenen. Dit is je kans om te bewijzen wie de echte baas is in een epische strijd der titanen.

Pure pret & plezier!

‘De Gladiator’ tilt hilariteit naar een hoger niveau met spannende duels op een springkussen. Deelnemers proberen elkaar te ontwijken en omver te duwen, wat keer op keer tot komische taferelen en lachbuien leidt bij zowel de gladiatoren als toeschouwers.

Kenmerken van De Gladiator

Vanaf 12 jaar

€16,50 p.p.

Duur activiteit: 1 uur

Competitie element én funfactor

Geschikt voor wisselprogramma

8 tot 20 personen

Ga de uitdaging aan met de baas of vrijgezel

‘De Gladiator’ biedt de perfecte kans om op een ludieke manier de strijd aan te gaan met de baas of een aanstaande bruidegom/bruid. Daag hen uit voor een één-op-één duel en ontdek wie de ware kampioen is in een spannend, energiek & hilarisch gevecht. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol actie, gelach en memorabele momenten.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Reserveren

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.