Archery Tag

Archery Tag

Ontketen jouw innerlijke Robin Hood

ARCHERY TAG AVONTUUR IN ZEELAND

Duik in de opwindende wereld van Archery Tag, een dynamische activiteit die de precisie van boogschieten combineert met de intensiteit van paintball en trefbal. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs neem je deel aan een reeks uitdagende spellen die zowel fysieke behendigheid als strategisch denken vereisen. Onze speciaal ontworpen velden verhogen de spanning, waar je kunt schuilen achter obstakels en moet proberen als laatste overeind te blijven in het heetst van de strijd.

Archery Tag is meer dan alleen een spel; het is een ervaring die teamwerk, snelheid en nauwkeurigheid bevordert. Het is geschikt voor spelers vanaf alle niveau’s en biedt een geweldige manier om te ontspannen, samen te werken en een onvergetelijke tijd te beleven. Of je nu deel uitmaakt van een bedrijfsuitje, een familiedag of een vriendengroep, Archery Tag bij Oesterdam staat garant voor actie, avontuur en veel plezier.

Verschillende spelvarianten

Archery Tag bij Oesterdam biedt diverse spelvarianten die elke sessie uniek en uitdagend maken. Populaire spelvormen zoals Capture the Flag, Free for All en Classic Shout Out stimuleren teams om strategisch na te denken.

Kenmerken van onze Archery Tag

Vanaf 12 jaar

Unieke themavelden

€20,50 p.p.

Duur activiteit: 1,5 uur

Competitie element

Incl. Masker, pijl & boog

Meerdere spelvarianten mogelijk

Geschikt voor wisselprogramma

8 tot 20 personen

Onmisbaar in ieder bedrijfsuitje

Archery Tag bij Oesterdam is écht een spel van pure opwinding en plezier! De diverse spelvormen vereisen niet alleen fysieke behendigheid, maar ook tactische samenwerking, en zorgen voor een spannende wedstrijd vol adrenaline. Ervaar de sensatie van paintball, zónder de blauwe plekken. Deze combinatie maakt Archery Tag bij Oesterdam tot dé ideale activiteit voor ieder bedrijfsuitje.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Vraag hem eenvoudig aan

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.