AR Game

AR game

Augmented reality op en rond ons resort

EEN UNIEKE AR GAME IN ZEELAND

Duik in het jaar 1530 en beleef een spannend avontuur met de Augmented Reality game “De parels van Reimerswaal”. Deze unieke ervaring neemt je mee naar de gezonken stad Reimerswaal, die op het punt staat ten onder te gaan aan het zeewater. Terwijl de storm over Zeeland raast en de golven tegen de oude vesten beuken, krijg jij de taak om de stad van de ondergang te redden. In deze baanbrekende game ontdek je door middel van augmented reality de verborgen hoeken van Reimerswaal, los je raadsels op en ontrafel je de geheimen van de verdronken stad.

Deze AR-game is speciaal ontworpen voor groepsspel via je mobiele telefoon, waardoor je zowel op als rondom het resort een interactieve ervaring kunt beleven. Bereid je voor op een reeks uitdagingen die je probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen en je vermogen om onder druk te presteren verbeteren. Met verbazingwekkende virtuele obstakels en puzzels biedt deze game een meeslepende ervaring die je meeneemt naar een ander tijdperk.

Voor jong & oud

De game ontworpen om zowel ervaren gamers als nieuwkomers in de wereld van virtuele spellen aan te spreken. Ongeacht je ervaringsniveau met games, deze AR-ervaring biedt voor iedereen wat wils. Met eenvoudig te begrijpen instructies en een gebruiksvriendelijke interface kan jong en oud meedoen.

Kenmerken van de AR Game

Voor jong & oud

Op en rond het resort

€16,50 p.p.

Duur activiteit: 1 – 1,5 uur

Augmented reality ervaring

Leuke combinatie in arrangementen

Gebaseerd op ware gebeurtenis

4 tot 100 personen

Allen iOS versie mogelijk

Onmisbaar in ieder bedrijfsuitje & vriendenuitje

Of je nu een intieme speelsessie met een kleine groep vrienden wilt of een groot evenement organiseert met tot wel 100 spelers, ‘De parels van Reimerswaal’ kan worden aangepast aan elk groepsformaat. Dit maakt het de perfecte activiteit voor bedrijfsuitjes, familiedagen, en vriendenuitjes. Verzamel vandaag nog al je vrienden, familie of collega’s en boek jullie avontuur om samen deze ongelooflijke virtuele wereld te verkennen.

De game is ook te boeken in combinatie met een boottocht, e-chopper rit of in een ladies special arrangement.

Nóg meer leuke activiteiten op een rij

Uitje op maat

Maak je dag compleet met nog een activiteit of culinair arrangement. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen door een uniek uitje op maat samen te stellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide, wij maken het mogelijk.

Spelcode aanvragen

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.