Boot huren

Boot huren

Verken de wateren rond Oesterdam

Boot huren in Zeeland zonder vaarbewijs?

Wil je een onvergetelijke dag op het water beleven met vrienden, familie of collega’s, maar heb je geen ervaring met varen? Oesterdam maakt het mogelijk! Vanuit onze locatie aan het rustige Zoommeer kun je eenvoudig een boot huren voor 4, 8, of 12 personen zonder dat een vaarbewijs vereist is. Of je nu kiest voor een relaxte dag dobberen in de zon, een tocht naar de historische stad Tholen, of een verkenning richting Bergen op Zoom, bij ons ben je aan het juiste adres voor een zorgeloze en plezierige vaart.

Bij Oesterdam staat jouw vaarervaring centraal. Kies voor een rustige dag op het water, geniet van de zon, of maak er een avontuurlijke tocht van langs de pittoreske oevers van het Zoommeer. Onze boten bieden het perfecte platform voor zowel ontspanning als avontuur. Met verschillende typen boten beschikbaar, waaronder enkele stalen boten en diverse sloepen, passen we ons aan jouw wensen en de grootte van je groep aan.

Geschikt voor elk gezelschap

verschillende type boten

Kies uit onze diverse boten en en sluit zo aan op jouw specifieke behoeften. Onze 4- en 12-persoonsboten zijn robuuste stalen boten, ideaal voor grotere groepen of gezinnen die comfort en stabiliteit op het water zoeken. Voor een iets intiemere of sfeervollere ervaring bieden wij een 8-persoons sloep, perfect voor diegenen die het water op willen in stijl.

Huurprijzen per tijdsblok

4 Personen boot: 9.00-12.00 u/ €95

8 Personen boot: 9.00-12.00 u/ €175

12 Personen boot: 9.00-12.00 u/ €150

4 Personen boot: 13.00-17.00 u/ €95

8 Personen boot: 13.00-17.00 u/ €195

12 Personen boot: 13.00-17.00 u/ €175

4 Personen boot: 17.30-20.00 u/ €85

8 Personen boot: 17.30-20.00 u/ €150

12 Personen boot: 17.30-20.00 u/ €145

Flexibele tijden & extra’s

Je huurt onze boten in tijdsblokken. Wil je ze voor een langere periode huren, vermeld dit dan bij een reserveringsaanvraag. Óók zijn er extra’s bij te boeken, zoals diverse borrelboxen en Zeeuwe bolussen. Zwemvesten, brandstof en eventuele routes zijn bij de prijs inbegrepen.

Combineer een boottocht

Of je nu op zoek bent naar een zelfstandige vaart of een compleet arrangement zoals een chopper-tocht of een high-tea combinatie, wij hebben de opties en de expertise om jouw dag op het water onvergetelijk te maken. Leuk voor groepsuitjes, familiedagen, vriendinnengroepen en nog veel meer!

Ook bieden we de mogelijkheid om te vergaderen in onze 12-persoonsboot. Vanaf de steiger stap je zo aan boord. Geen PowerPoint, geen grote schermen, maar rust en een uniek uitzicht tijdens een vergadering. Creatieve brainstormsessies op het water, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek eenvoudig jouw boot online

Samen de perfecte dag creëren?

Onze event managers staan klaar om samen jouw ideale uitje samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur, of een mix van beide: wij maken het mogelijk.