Team Battle

Team Battle arrangement

Samenwerking strijd en strategie, perfect voor een actief uitje!

De ultieme teamuitdaging in Zeeland

Het Teambattle arrangement bij Oesterdam is speciaal ontworpen voor groepen die op zoek zijn naar een dag vol actie, avontuur en teamdynamiek. Dit arrangement combineert verschillende fysiek en mentaal uitdagende activiteiten zoals het vatenparcours, de gladiator, de Outback challenge, en de funrace. Elke activiteit brengt unieke uitdagingen met zich mee die niet alleen beroep doen op individuele vaardigheden, maar vooral op het vermogen om als een team te opereren.

Van strategische navigatie op het Vatenparcours tot directe duels in de gladiator arena, en van fysieke en tactische proeven in de Outback challenge tot snelheid en behendigheid in de funrace; elk onderdeel van het teambattle arrangement is zorgvuldig gekozen om de samenwerking en communicatie binnen teams te bevorderen op een leuke en actieve manier

Kracht, snelheid & strategie

Vanaf 10 personen | €49,50 p.p.

Het competitieve element is de perfecte motivator voor een gezonde onderlinge strijd. Deze combinatie van competitie en samenwerking maakt dit arrangement niet alleen spannend en leuk, maar ook een ideale manier om teamspirit te bevorderen. Hij mag daarom niet missen in een bedrijfsuitje.

Kenmerken van het Team battle arrangement

Funrace

Vatenparcours

Gladiator

Outback challenge

Competitie element

Vanaf 10 personen

Duur: 1 dagdeel

€49,50 p.p.

Samenwerking staat centraal

Boek hem direct