Ladies adventure

Ladies Adventure Arrangement

Kom en geniet van het ultieme vriendinnen uitje!

Organiseer het ultieme vriendinnenuitje in Zeeland!

Het Ladies Adventure arrangement is speciaal ontworpen voor vriendinnengroepen die samen een onvergetelijke dag willen beleven. Vanaf 6 personen kunnen jullie genieten van een perfect samengesteld programma dat een e-chopper rit combineert met een luxe high-tea en een spannend augmented reality spel. Dit arrangement biedt een uitgelezen kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van zowel de rust van de natuur als de opwinding van een avontuurlijke game.

Ladies Adventure is meer dan alleen een dagje uit; het is een ervaring die speciaal is ontworpen om de banden tussen vriendinnen te versterken. Of jullie nu een speciale gelegenheid vieren of gewoon tijd willen doorbrengen met elkaar, dit arrangement biedt de perfecte mix van activiteiten die zorgen voor zowel ontspanning als avontuur. Wij zorgen ervoor dat het een vriendinnenuitje wordt dat jullie niet zullen vergeten!

Verken het met onze e-choppers

Vanaf 6 personen | €62,- p.p.

Ontdek de schoonheid van Zeeland op onze elektrische e-choppers. Volg één van de door ons uitgestippelde routes of kies zelf welke richting jullie opgaan. Geniet van het uitzicht, de rust en natuurlijk de onderlinge gezelligheid!

Kenmerken van het Ladies adventure arrangement

E-chopper rit

High-tea

AR-Game

vanaf 6 personen

€62,- p.p.

Duur: 5 – 6 uur

Culinaire verwennerij

Minimaal bromfietscertificaat

Vanaf 16 jaar

Reserveren