Jackass

Jackass arrangement

Weet jij jezelf staande te houden tijdens 5 waanzinnige activiteiten?

Voor de meest hilarische vrijgezellenfeesten in Zeeland!

Het Jackass arrangement is de ultieme keuze voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Deze dag zit vol met 5 spannende en hilarische activiteiten die speciaal zijn ontworpen om de vrijgezel een spectaculaire ervaring te bieden. Van intensieve paintballsessies tot duels in de Gladiator arena, de Jackass wand, samen knallen over een stormbaan en uitdagende krattenstapels op 10 meter hoogte, elke activiteit is gericht op plezier, actie en keiharde competitie. Dit arrangement combineert de thrill van fysieke uitdagingen met het plezier van ludieke opdrachten, perfect voor een memorabele dag met vrienden.

Elk onderdeel van dit arrangement is ontworpen om adrenaline te pompen en op de lachspieren te werken, terwijl de vrijgezel in het zonnetje wordt gezet op een manier die hij nooit zal vergeten.

Uitdagend & hilarisch

Vanaf 8 personen | €59,50 p.p.

Tijdens de 5 verschillende onderdelen staat de vrijgezel keer op keer centraal. Hij staat letterlijk in de schijnwerpers. Het overwinnen van de activiteiten is een échte test van moed, overwin jij hem heb je eeuwige bragging rights!

Kenmerken van het Jackass arrangement

Paintball

Jackass wand

Gladiator

Outback challenge

Kratstapelen

Vanaf 8 personen

Duur: 1 dagdeel

€59,50 p.p.

Hilariteit & spanning

Boek hem direct