Hunger games

Hunger Games Arrangement

Overleef de ultieme uitdaging!

Het meest spannende bedrijfsuitje van Zeeland

Het Hunger Games arrangement nodigt je uit voor een spannend dagdeel vol plezier en uitdagingen. Deze ervaring, geïnspireerd door de beroemde films en boeken, brengt je dicht bij de actie met vier dynamische activiteiten: shootcourse, archery tag, vatenparcours en breinbrekers. In dit dagdeel durende arrangement leer je onder begeleiding van ervaren instructeurs omgaan met diverse wapens en strategieën, terwijl je samenwerkt om als winnaar uit de strijd te komen.

In willekeurige volgorde neemt onze instructeur jullie deze dag mee langs de verschillende onderdelen. Zoals de shootcourse, waar je je schietvaardigheden test met verschillende wapens. Combineer tactiek en precisie bij een archery tag game om als laatste overeind te blijven. Het vatenparcours test je fysieke en mentale behendigheid in een uitdagend parcours, en daag tenslotte je brein uit met diverse puzzels en raadsels. Elk onderdeel is ontworpen om de samenwerking binnen je team te versterken en je strategische vaardigheden te verbeteren.

Teamwork in actie!

Vanaf 8 personen | vanaf €42,50 p.p.

De activiteiten in het Hunger Games arrangement zijn niet alleen fysiek uitdagend maar vereisen ook intellectueel inzicht, waardoor deelnemers op meerdere niveaus worden geprikkeld. Deze combinatie van fysieke en mentale tests maakt het arrangement bijzonder effectief voor het bouwen van een sterk teamverband.

Kenmerken van het Hunger Games arrangement

Shootcourse

Archery Tag

Vatenparcours

Breinbrekers

Vanaf 8 personen

€ 42,50 p.p.

Duur: 3 uur

Competitief element

Samenwerken is een must

Reserveren