Expeditie Oesterdam

Expeditie Oesterdam

Beleef een avontuurlijke teamdag met Expeditie Oesterdam

Strategie, spanning en teamwork voor het ultieme bedrijfsuitje

Het Expeditie Oesterdam arrangement nodigt teams uit voor een unieke en meeslepende ervaring. Tijdens meer dan 6 activiteiten komt alles aan bod, van fysieke behendigheid tot intellectuele scherpzinnigheid en strategische keuzes. Gedurende 3,5 of 5 uur nemen teams het tegen elkaar op in een reeks uitdagingen, van de Outback Challenge en vatenparcours tot breinbrekers en vlotbouwen. Elk onderdeel van het arrangement is ontworpen om samenwerking, strategisch denken en het plezier te verhogen, terwijl teams strijden om de meeste munten te verzamelen en als winnaars uit de bus te komen.

Expeditie Oesterdam is bijzonder geschikt voor bedrijfsuitjes omdat het arrangement teams dwingt om buiten de gebruikelijke kaders te denken en nauw samen te werken. De verscheidenheid aan uitdagingen zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en een rol speelt in het behalen van de teamdoelen, wat leidt tot verbeterde onderlinge relaties en communicatie. Sportiviteit, kennis en samenwerken, ze zijn allemaal nodig om de meeste munten te verzamelen en de dag als winnaar af te sluiten.

Kracht & intellect

Vanaf 10 personen | vanaf €42,50 p.p.

De balans tussen fysieke uitdagingen en intellectuele puzzels biedt een unieke kans voor teams om hun veelzijdigheid te testen en de onderlinge banden te versterken. De gezonde competitie die ontstaat, werkt als een krachtige motivator, waardoor deelnemers zowel individueel als collectief in hun kracht komen.

Kenmerken van het Expeditie Oesterdam arrangement

Outback Challenge

Breinbrekers

Vatenparcours

Uithoudingsproef

Wie is de sterkste

Katapult of vlot bouwen

Duur: 3,5 of 5 uur

3 uur: €42,50 p.p.

5 uur: €55,- p.p.

Reserveren