Boot e-chopper

Boot & E-Chopper arrangement

Een dag vol ontdekkingen op het water en de weg.

Vaar en rij door Zeeland: combineer een boottocht met een e-chopper rit

Het boot & e-chopper arrangement biedt een uitgelezen kans om de schoonheid en rust van Zeeland zowel vanaf het water als via het land te verkennen. Dit avontuur begint wanneer we de groep opdelen in tweeën. Eén groep zal aan boord gaan van één van onze boten om koers te zetten naar Tholen, terwijl de andere groep dezelfde bestemming bereikt met de wind in de haren, rijdend op onze stille en milieuvriendelijke e-choppers. Beide groepen volgen hun eigen unieke route naar hetzelfde ontmoetingspunt, waar ze van voertuig wisselen voor de terugreis naar Oesterdam.

Of je nu een ontspannen dag plant met je familie, een dynamisch bedrijfsuitje organiseert, of een bijzondere gelegenheid viert, het boot & e-chopper arrangement past perfect. Het combineert de kalmte van het Zoommeer met de opwindende routes over land, waardoor het uitermate geschikt is voor groepen die op zoek zijn naar een gevarieerde ervaring.

Over land en water

Vanaf 8 personen | €34,50 p.p.

Het boot & e-chopper arrangement leent zich perfect voor vriendinnen die samen iets leuks willen doen. Door de dynamische opzet is hij ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes in alle formaten.

Kenmerken van het boot & e-chopper arrangement

Boottocht

e-chopperrit

Afwisselend programma

Zonder vaarbewijs

Minimaal bromfietscertificaat

Vanaf 8 personen

Duur: 2,5 uur

€34,50 p.p.

Vanaf 16 jaar

Boek hem direct