Dining acties

Dineren met voordeel

Boek nu en profiteer!

Exclusieve aanbiedingen

Profiteer van de voordelen deze maand, proef en ervaar zelf de essentie van Oesterdam. Ons culinaire team heeft weer een paar verleidelijke arrangementen op een rij gezet. Van spannende events tot geborgen arrangementen en unieke manieren om het Oesterdam gevoel ook thuis te ervaren.

High-tea & welkomsdrankje

Treat yourself! Ontsnap aan de alledaagse drukte en laat je verwennen met een heerlijke high-tea. In de maand april krijg je van ons bij ontvangst een glas cava.

Oesterdam Gin

Ken je onze eigen Oesterdam Gin al? We maken hier een héle lekkere Gin & Tonic mee! Geïnfuseerd met butterfly pea heeft hij een lichtkruidig en bloemig smaakprofiel. Geniet ervan terwijl je hem voor je ogen van kleur ziet veranderen.

De hele maand mei schenken we hem voor slechts €7,50 in plaats van €10,50

Oesterdammer Take away

Waar dan ook genieten van onze Oesterdammer? Ze zijn in ons restaurant als take away verkrijgbaar per kistje van 12 st. voor €32,50 en 25 st. voor €62,50. Optioneel kan je er ook een eigen Oesterdam oestermes bij aanschaffen voor €7,50. 

EEN ÉCHTE OESTERDAM BELEVING

Het hele jaar rond brengen we graag iets extra’s, daarom organiseren we maandelijks ‘Mijn Oesterdam Events’! Gezellig met vrienden, familie of collega’s genieten van een échte Oesterdam beleving. Een totaal plaatje met lekker eten, fijne muziek en een top sfeer!

Upcoming Events: Save the date!

13/7: Rooftop Rendezvous

8/7: Lobster BBQ

15/7: Lobster BBQ

Maak je verblijf compleet met